Υπηρεσίες

Τυποποίηση και συσκευασία
Χονδρική πώληση

Τυποποιούμε και συσκευάζουμε σε καλαίσθητα λευκοσιδηρά δοχεία με πώμα ασφαλούς και ελεγχόμενης ροής και σε γυάλινες φιάλες. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας αποθηκεύεται σε ειδικές δεξαμενές με πνευματικό καπάκι και συσκευάζεται για  κάθε πελάτη αναλόγως της ζήτησης, ώστε να διατηρούνται  αναλλοίωτα η γεύση, η φρεσκάδα και το μοναδικό του άρωμα.  Μέρος της παραγωγής μας παραμένει αφιλτράριστο και κατόπιν φυσικής καθίζησης τυποποιείται και συσκευάζεται για όποιον επιθυμεί μια αυθεντικότερη γεύση.

Μικρή παραγωγή από ελαιώνες στην Βόρειο Ελλάδα  φέρει ισχυρισμό υγείας λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε πολυφαινόλες. 

Υπηρεσίες Ιδιωτικής Ετικέτας

Η Zeta – Theta μπορεί να τυποποιήσει και να συσκευάσει το δικό της ή και το δικό σας μοναδικό προϊόν με την δική σας ετικέτα (PL).

Εργαστήρια

 

Οι εγκαταστάσεις μας είναι επισκέψιμες.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο διοργανώνουμε εργαστήρια με πρωταγωνιστή ... φυσικά το ελαιόλαδο.

Με βοηθό τον chef μας παρασκευάζουμε και γευόμαστε παραδοσιακά πιάτα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Μαθαίνουμε πως ένα εξαιρετικό προϊόν της ελληνικής γης μπορεί να γίνει η πρώτη ύλη για να δημιουργήσουμε υπέροχα φυσικά προϊόντα περιποίησης για εμάς και τους δικούς μας.

Προϊόντα

Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με οξύτητα μικρότερη από 0,25 κορωνέικης ποικιλίας από ελαιώνες στη Δυτική Μεσσηνία, με ένδειξη στην ετικέτα "mellow".

Λεπτή, ήπια γεύση και άρωμα πράσινης ελιάς. 

 

------------

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με οξύτητα μικρότερη από 0,4 κορωνέικης ποικιλίας από ελαιώνες στα ορεινά της Ζακύνθου, με ένδειξη στην ετικέτα "luscious".

Μεστή, γεμάτη γεύση και άρωμα αγριοσέλινου, που φύεται στην περιοχή γύρω από τα ελαιόδεντρα.


Οι δύο ποικιλίες διατίθενται σε λευκοσιδηρά δοχεία, ιδιαίτερης αισθητικής, σε ποικίλα μεγέθη (100 ml, 250 ml, 500 ml, 750 ml, 1 lt, 2 lt, 3 lt και 5 lt) και σε γυάλινες αδιαφανείς φιάλες των 250 ml, 500 ml και 750 ml. 

-------------

 

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (αφιλτράριστο αγουρέλαιο φυσικής καθίζησης) σε περιορισμένη ποσότητα (small batch).

Διατίθεται σε αριθμημένες γυάλινες αδιαφανείς φιάλες χωρητικότητας 750 ml και σε καλαίσθητα λευκοσιδηρά δοχεία χωρητικότητας 750 ml με ειδικό πώμα για άψογο σερβίρισμα!

Γυάλινη φιάλη 100 ml (flint) για εστιατόρια, ξενοδοχεία με δυνατότητα πωματισμού ασφαλείας (μη επαναγεμιζόμενη)  και ατομική μερίδα ελαιολάδου σε γυάλινη mignon φιάλη 20 ml.

 

------------

Αρωματισμένα ελαιόλαδα με οργανικά πιστοποιημένα βότανα σε γυάλινες φιάλες των 250 ml.

Με περγαμόντο : η μοναδική φρεσκάδα και το άρωμα του εσπεριδοειδούς συνδυάζεται με το εξαιρετικό παρθένο ελαιολάδο και συνοδεύουν υπέροχα σαλάτες, βραστά λαχανικά, ψητά κρεάτα και ψάρια. Πλούσιο σε βιταμίνη C, ιδιαίτερα αρωματικό  και με μία ήπια σπιρτάδα αναδεικνύει το πιάτο και βοηθά στην πέψη!

Με μαύρο πιπέρι : η γεμάτη γεύση, το χαρακτηριστικό άρωμα του μαύρου πιπεριού και οι εξαιρετικά ωφέλιμες για την υγεία μας ιδιότητές του, συνδυάζονται με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συνοδεύουν υπέροχα... όλα μας τα πιάτα!  

τηλ. 2310 536666 , κιν.  6985675928

Γιαννιτσών 102 - Θεσσαλονίκη

ΤΚ 546 27

©2018 by ZETA - THETA